dimecres, 14 de setembre del 2016

REUNIÓ AMB ELS ALUMNES PER TRACTAR DEL FUTBOL I DEL BÀSQUET A L'HORA DEL PATI

En aquesta trobada l'equip directiu , en nom de tots els mestres, ha explicat que el temps de pati és un moment per ben berenar, xalar i descansar de la feina de classe, i que el pati no és, en cap cas, un camp de futbol o un camp de bàsquet.

Hem dit que entre tots podem fer possible que ens hi trobem molt bé. Podem jugar a bàsquet i a futbol però pensant que hi ha altres fillets i filletes que juguen a altres jocs.

Tots els assistents han agafat el compromís de seguir unes normes, tant per jugar a aquests dos jocs com a d'altres, que permetin trobar-nos-hi bé. Si aquestes normes no es segueixen aquests tipus de jocs quedarien anul·lats o no es permetria jugar a l'alumne que no les seguís.

També hem comentat que en cas que algun fillet o filleta no es trobés bé o es sentís malament, per qualsevol motiu, ens ho havia de comunicar als mestres tot d'una. Hem dit que és molt important que tots ens ajudem a sentir-nos-hi bé.

Al final hem explicat que els alumnes de primer i segon no han assistit a la reunió perquè trobam que ells són els més grans i que si ho fan bé seran un gran exemple pels fillets i filletes de primer i segon. Se'ls ha demanat que ho fossin.

Hem quedat que durant aquesta setmana ( a la classe) s'apuntaran per poder fer els grups i que divendres com a tard s'entregarà la llista a l'equip directiu.
Al final d'aquest primer trimestre ens trobarem de nou per revisar com ha anat.

La setmana que ve ja començarem amb aquests jocs.

Equip directiu
Dimarts 13 de setembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada