dilluns, 19 de setembre del 2016

MENJADOR ESCOLAR

En el curs 2015-2016 es va iniciar la possibilitat, gràcies a un permís extraordinari concedit per la Conselleria, d’anar al menjador del CEIP DR.COMAS CAMPS per mitjà del transport escolar que du els nostres alumnes fins a Cala’n Porter. 
* L'horari és de 13.30 a 15.30h. Es podrà recollir els alumnes a partir de les 15.00h si es comunica al responsable del menjador.
* Fixes / Esporàdics: Els alumnes poden apuntar-se al menjador escolar de forma fixa (cada setmana el mateix o mateixos dies); o també es poden apuntar esporàdicament (dies puntuals). 
Els alumnes fixes han d'anar a Gestió 2000 a emplenar el full d'inscripció. Els alumnes esporàdics hauran d'anar apuntar-se a la secretaria del CEIP Mestre Duran i hauran de dur un sobre amb el nom, l'autorització, i els diners €. 
* Preus
Alumnes fixes: 6.20 € 
Alumnes esporàdics: 6.80€

Tots els alumnes que facin ús d'aquests serveis han de conèixer i respectar les normes del transport escolar i del menjador. Per aquest fet, el pare / mare / tutor legal ha d'anar a secretaria a demanar les autoritzacions pertintents i signar-les. Els alumnes que necessitin anar-hi esporàdicament o puntualment hauran de signar una autorització per cada dia que s'apuntin a menjador.

 MODEL D'AUTORITZACIÓ A SIGNAR PELS ALUMNES ESPORÀDICS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada